Samen beter voor Kinderen

 

Welkom op Samen Beter voor Kinderen!
Op deze site maken we verbindingen, versterken we ideeen en bieden we een podium. Voor al diegenen die professioneel werken aan een betere dagbesteding van kinderen van 0 tot 14 jaar. Voor leiders en professionals in onderwijs, opvang, opvoeding, ontwikkeling en ontspanning. Maar ook voor ouders, als de "partners" voor al deze professionals en leiders. Samen Beter voor Kinderen biedt inspiratie, creativiteit, delen, verbinding, vakmanschap, discussie, video's, meningen en nog veel meer. Vrij toegankelijk, vrij te volgen en vrij om zelf mede inhoud aan te geven. "It takes a village to raise a child", oftewel Samen Beter voor Kinderen biedt u 4 hedendaagse "dorpsactiviteiten":
 
Blogpplein
Hierin blogs, colums, meningen en artikelen over alles wat Samen Beter voor Kinderen zou kunnen zijn of zou moeten zijn. Reageren op Blogs is mogelijk na een eenvoudige registratie. Zelf Blogs toevoegen is mogelijk na goedkeuring door Samen Beter voor Kinderen.
 
Filmhuis
Beeld "spreekt vaak boekdelen". Video's bieden vaak een sterke metafoor voor passie, verandering of plezier in Samen Beter voor Kinderen. In het filmhuis zijn vele leuke, emotionele, betekenisvolle, eigen gemaakte en van andere geleende video's te zien. Bekijk ze, deel ze met anderen en gebruik ze. Dat doen wij ook!
 
Internetcafe
Lees hier alle tweets (berichten op twitter) waarin #sbvk (hashtag) wordt gebruikt. SBVK staat uiteraard voor Samen Beter voor Kinderen. Heb je zelf een twitteraccount? En plaats je een bericht dat wel eens wat met Samen Beter voor Kinderen te maken zou kunnen hebben? En wil je je tweet terugzien op deze site om het met ons en anderen te delen? Zet dan #sbvk in je tweet! Of gebruik #sbvt, dat staat voor Samen Beter voor Talent .

Samen Beter voor Kinderen gaat ook over Basisonderwijs & Partners, tevens de naam van onze professionele LinkedINgroep. De discussies in deze groep lees je ook hier, in het internetcafé.
 
Inspiratietuin
Inspiratie opdoen kan op vele verschillende manieren. Bijvoorbeeld in een tuin! In de inspiratietuin worden bijeenkomsten en sessies aangekondigd over Samen Beter voor Kinderen. In "Ont-Moeten" plaatsen we events van ons, van jou, van anderen, waarvan wij denken dat ze inspireren in Samen Beter voor Kinderen. Vaak laten we ons ook inspireren door uitspraken, one-liners of citaten. Via kinderen of via Loesje of via Omdenken of via Johan Cruijff. Binnen "In-Zichten" plaatsen wij inspirerende uitspraken. Suggesties zijn welkom!

Mee-Maken?
Samen Beter voor Kinderen zoekt de verbinding. Ook jij kan nu toevoegen, bijdragen of mee-maken. Mee-Maker worden is heel eenvoudig en binnen 1 minuut zelf te regelen via de knop "registreren". Daarna kan je zelf op alle berichten direct reacties plaatsen. Ook kan je dan zelf Blogs, Video's en "In-Zichten" aanbieden, die, na goedkeuring door Samen Beter voor Kinderen, direct worden geplaatst. 

Wees nieuwsgierig, kijk rond, maak mee en wees welkom!

Veel plezier op Samen Beter voor Kinderen!